Photo

 

 

 

 

 

Speciaal voor Makkum Art kunstroute heb ik besloten terug te gaan naar haar basis in de fotografie. ‘Zondag’ is een fotoserie ontstaan uit mijn fascinatie voor het ‘pauze moment van de dag’. Een vervolg van haar eindexamen werk ‘schemeren’ (2017) aan Academie Minerva, besloot ik Makkum, waar ik zelf opgegroeid ben, vast te leggen terwijl het langzaam donker begint te worden. Een melancholieke sfeer ontstaat en de straten raken langzaam leeg. Een vast moment die tijdloos wordt.

Klik hier voor de gehele serie


 

 

 

 

 

Poseren en niet poseren.
Van elk persoon zijn portretten gemaakt waarbij ze (links) poseren en (rechts) afdwalen en de camera vergeten. De rechter foto’s zijn allemaal gemaakt met een lange sluitertijd.
Bekijk de foto’s hier dichterbij.


 

 

 

 

 

Foto’s gepresenteerd in het boek die in opdracht van de twee Westerwoldse gemeenten Vlagtwedde en Bellingwedde werd gemaakt. Commissaris der koning Max van den Berg kreeg het eerste exemplaar overhandigd in de Burcht van Wedde. In de buurt van de Burcht, op het onverharde Karel Schenkpad, werd bovendien een expositie geopend van foto’s die in het boek staan (foto). Die kunnen de hele zomer worden bekeken.
Bekijk mijn serie in dit boek hier