Landschap


Buitenom het schieten van foto’s van mensen ben ik ook gek op het fotograferen in de natuur. Gewapend met Drone en camera trek ik graag de verschillende landschappen in landen in om deze zo mooi mogelijk te laten zien.

Mijn droom is toch wel stiekem om ooit voor o.a. de Lonely Planet te werken en de wereld te ontdekken. (Dromen mag toch haha)

Als freelance Nomad ben ik tot alles toe bereid en daarom beschikbaar over de hele wereld. Ik leg daarom graag jouw land, park, camping en andere recreatiegelegenheden met passie vast!

 

LANDSCHAP


Wandelschoenen aan? Drone mee? Camera opgeladen?! Check! Tijd om de natuur in te gaan!

Van vulkanen tot aan tulpen velden in de polder. Ik hou van de natuur en die mag ik graag fotograferen. In deze galerij laat ik een aantal geselecteerde foto’s zien die ik zo gaan de weg heb mogen maken. Van ‘Cabin Porn’ tot ‘Wanderlust’ met een camera en een drone kan je perfect moeder natuur vastleggen.


Nederland


Sinds de eerste corona lockdown ben ik vooral in eigen land er op uit getrokken. Meestal ben ik te vinden in mijn eigen provincie Groningen, maar het heeft me verbaast hoeveel mooie plekken ons kikkerlandje heeft! Geniet hieronder van (drone) foto’s door het hele land!

Duitsland


Duitsland is één van mijn favoriete landen geworden om doorheen te reizen. Met prachtige uitzichten op bergen, kerken en kastelen lijkt het land wel op een sprookje!

Slovenië


Slovenië is een verborgen pareltje wat grenst aan o.a. Oostenrijk, Italië en Kroatië. Naast de prachtige bergen waar je kan hiken lijkt het net een Teletubbie landschap met de knal groene heuvels en kerken.

Marokko


Een bezoekje aan Marrakesh en een trektocht op kamelen door de Sahara. Marokko is zeker nog een land om terug te komen en staat zeker nog op mijn verlanglijstje om meer van te zien!

Indonesië


Door Indonesië trekken was als een droom die uit kwam. Nadat ik afgestudeerd was van academie Minerva heb ik besloten in de zomer hard te werken zodat ik mijn reis kon waarmaken door Indonesië, wat nog steeds één van mijn hoogtepunten is. Eilanden ontdekken zoals Bali en Lombok en een trektocht naar de top van de berg Rinjani! Wat een reis was dit!

Genoten?


Genoten van wat je hebt gezien?! Wist je dat je mijn werk ook kan bestellen op verschillende platformen? Klik hieronder om naar mijn store te gaan en zie wat er allemaal mogelijk is!

STORE

Samenwerken? Ik help jou graag om jouw organisatie / bedrijf visueel naar een hoger niveau te brengen. Klik op onderstaande link om contact met mij op te nemen.

CONTACT

Volg mij op de voet via mijn Instagram: