Bruiloft Fotografie

Trouwen


De mooiste dag van je leven! Herbeleef het met prachtige foto’s verzorgd door mij!

Van harte gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! 
Ik leg jullie dag graag onbezorgd vast met mijn camera. Emoties, liefde, details en noem maar op, ik zorg dat ik op het juiste moment op de juiste plek te vinden ben. Soms noem ik mijzelf een ninja, want tijdens jullie dag ben ik onopgemerkt om jullie heen aan het dansen en ontgaat mij niets! Terwijl er tranen gelaten worden, pik ik een traantje mee. Als er gelachen wordt, lach ik even hard mee, terwijl ik maar op de foto knop blijf drukken.

Enthousiast geworden? Een fotograaf uitzoeken is dan ook eigenlijk net zo belangrijk als het uitzoeken van een jurk. Het moet bij je passen! Daarom ga ik graag een kennismakingsgesprek met jullie aan! Naast een fotografie-stijl die jullie aanspreekt is het belangrijk dat er een goede klik is met de fotograaf die er voor zorgt dat jullie op de dag zelf alleen nog maar hoeven te genieten.

Wat kan ik voor je doen?


Op jullie bruiloft ben ik het liefst minimaal 6 uur aanwezig, om jullie verhaal zo goed mogelijk vast te leggen. Maar langer kan natuurlijk ook. Tijdens de dag ben ik steeds in de buurt, al merken jullie dat nauwelijks, omdat ik op de achtergrond blijf. Behalve tijdens jullie shoot samen en de groepsfoto’s. Dan zorg ik dat iedereen zich comfortabel voelt voor de lens.

wat kunnen jullie van mij verwachten:

> Alles tot in detail vastgelegd
> Een romantische, ongedwongen en spontane reportage
> Een kleine preview de dag na de bruiloft
> Een uniek met naam gegraveerde houten kist met USB stick
> De dag voor altijd kunnen herbeleven


Maak het nog specialer!


Jullie bruiloft vanuit de lucht!?
Vanaf 2021 is het mogelijk om jullie bruiloft vanuit de lucht te fotograferen en te filmen door mij!
Willen jullie een unieke terugblik op jullie bruiloft? Dan is dit zeker een aanrader! Samen kijk ik naar jullie wensen en pas dit aan op het gebruik van de drone.

Een drone kan prachtige beelden van jullie bruiloft vastleggen vanuit de lucht! Tijdens de ceremonie willen jullie natuurlijk geen irritant gezoem om je heen dus die momenten leg ik gewoon vast met mijn camera’s. Maar de drone is perfect tijdens de foto shoot van jullie tweetjes en / of om waanzinnige groepsfoto’s en video’s te maken!


en dan?


De foto’s natuurlijk!

Na jullie bruiloft begint de selectie- en bewerkpret. Jullie krijgen van mij een usb-stick met een ruime selectie bewerkte foto’s in hoge resolutie.

Als jullie willen, krijgen jullie de foto’s niet alleen digitaal maar ook in een trouwalbum. Zo’n echte, die je doorbladert met een traantje in je oog, die je trots aan je familie laat zien en die een ereplekje in de boekenkast krijgt.
Bekijk hier de albums.


Pakketten


Ik hanteer verschillende pakketten. Kijk hieronder wat het beste bij jou past! Mocht je nieuwsgierig zijn naar de drone opties laat het me weten via een kennismakingsgesprek!

COMBI PAKKETTEN


Maak het nog makkelijker door een combi pakket aan te schaffen! Ik vorm samen met videograaf Lonneke Tubbing een duo om jullie bruiloft zo compleet mogelijk vast te leggen!

Foto gemaakt door: Merel Wissenburg

Lonneke Tubbing

Lonneke Tubbing

Hee hallo! Ik ben Lonneke Tubbing, 32 jaar, geboren en getogen in Ede. Gek op reizen en avontuur. Mijn passie begon serieuze vormen aan te nemen toen ik mijn eerst drone kocht in 2017. Vanaf toen is het balletje gaan rollen en nu ben ik fulltime bezig met video en fotografie. Ik maak warme beelden en wil iedereen zo natuurlijk mogelijk vastleggen. Ik hou van de natuur, spontane acties en gezelligheid. Na mijn studie Mediavormgever en Videoproducer had ik mijn liefde gevonden: verhalen vertellen door middel van beeld. Meer van Lonneke: website / instagram

Waarom combi pakketten?


> ÉÉN STYLE: Je ontvangt de foto’s & video die overlappen in style <

> GOEDE KLIK: Een verzekerde klik tussen fotograaf en videograaf. Wat echt een pré is <

> SNEL GEREGELD: Planning is in een klap geregeld <